Helaas je kunt niet meer deelnemen
Grazia-testpanel: test nu de Andrélon Styling Pink Collection

Met deze fijne stylingproducten creëer jij een nonchalante look, een shiny glamour style, een easy & sexy volumeboost of een messy updo. Andrélon wil graag weten wat jij van de Pink Collection vindt en zoekt Grazia-lezeressen die de producten willen testen.

De Andrélon Pink Collection bestaat uit vier producten. Elk product heeft zijn eigen kracht, van veel volume tot een prachtige glans in je haar! Lees hieronder welke producten getest mogen worden door het testpanel. [image name=packshots format=160 align=right]

Get The Volume Mousse
Deze mousse geeft je coupe een luchtige volumeboost. Ook is je haar met een flinke dot Get The Volume Mousse beschermd tegen de hitte van je föhn en stylingtools. Pump up the volume!

Get The Volume Powder
Geeft volume en structuur vanaf de haaraanzet. Dit werkt fantastisch om een ultieme volumeboost in fijn haar te creëren.

Make It Shine Spray
Deze spray zorgt voor pluisvrij haar én een glansfinish. Extra fijn: dit product beschermt je haar ook tegen de warmte van je stylingtools. [image name=wax format=160 align=left]

Go for Texture Crème Wax

Een zachte crèmewax die textuur en versteviging geeft.

Wil jij deze Andrélon Pink Collection-producten testen?
Meld je dan nu aan voor het testpanel! Als je voor het testpanel wordt geselecteerd, ontvang je bericht en krijg je de producten thuisgestuurd. Achteraf vragen we je online een enquête in te vullen om jouw mening te geven over de producten.