Helaas je kunt niet meer deelnemen
Gladskin Skin Irritation, voor een gladde huid zonder irritatie

Scheren en harsen levert een gladde huid op, maar vaak ook een rode huid, pukkeltjes en jeuk. 85 mannen en vrouwen probeerden voor ons Gladskin Skin Irritation uit. En wat blijkt? Wie mooi wil zijn, hóéft geen pijn te lijden.

80% van de testpanel is tevreden over de werking van Gladskin. Van alle mogelijke huidirritaties zijn de roodheid, pukkeltjes en jeuk het sterkst verminderd. “De pukkeltjes waren zichtbaar verminderd, minder irritatie”, zegt Gerika (21 jaar).

Minder irritatie
Roodheid, pukkeltjes en jeuk na het scheren of harsen zijn de meest voorkomende klachten bij de leden van ons testpanel. Pijnlijk en ontsierend. Het testpanel was dan ook reuze benieuwd of Gladskin Skin Irritation ook echt korte metten maakt met huidirritatie. Ze hebben de kalmerende gel gebruikt op het gezicht en in de hals, bij het harsen of scheren van de bikinilijn en op de benen. En het werkte: bij een meerderheid van de testers zijn de klachten (sterk) verminderd.

Beter dan verwacht
80% is tevreden over de werking van Gladskin. “Werkt beter dan ik had gedacht”, zegt Lejla (28 jaar).
91% is tevreden over het gebruik en 92% is blij dat het geurloos is.

76% vindt dat het goed voelt op de huid, de gel kan eerst een beetje plakkerig aanvoelen maar dit trekt weg.
"Het trekt enorm goed in de huid", zegt Pieter (39 jaar).

Echt een aanrader
Dit alles maakt dat 72% van de testers Gladskin Skin Irritation zou aanbevelen aan vrienden, familie en kennissen. Dat wordt een zomer met mooie gladde benen en bikinilijn voor de vrouwen en fluweelzachte wangen voor de mannen.

Bestel nu met €5,- korting door gebruik te maken van de kortingscode ‘hettestpanel’ (geldig t/m 30/09/2014).