Helaas je kunt niet meer deelnemen
Geef je op voor het Kruidvat luiers Ouders van Nu testpanel!

De Kruidvat luiers zijn vernieuwd en nu zachter dan ooit. Wil jij dit graag testen? Geef je dan nu op!

Voor dit Ouders van Nu testpanel testen we twee verschillende maten luiers: de Kruidvat NewBorn luiers maat nummer 2 (voor kindjes tussen de 3 en 6 kilo) en Kruidvat luiers junior maat nummer 5 (voor kindjes tussen de 11 en 25 kilo).

De vernieuwde Kruidvat luiers zijn nu zachter dan ooit. Daarnaast heeft de NewBorn luier een goede pasvorm en een plasalarm in de vorm van een gele strip op de buitenkant die verkleurd zodra de baby heeft geplast. De Junior luier heeft daarnaast een nieuwe bedrukking gekregen waardoor je beter kunt zien wat de voor- en achterkant van de luier is en je de luier goed kunt sluiten.

Beide luiers hebben een uniek rugelastiek dat er voor zorgt dat de luier mooi op het lichaam aansluit en een goede pasvorm garandeert. Kruidvat luiers zijn zowel overdag als ’s nachts te dragen en absorberen goed zodat de billetjes langdurig droog blijven.

Geef jij graag jouw mening over de zachtheid, en alle andere eigenschappen van één van de twee maten Kruidvat luiers? Geef je dan op voor dit Kruidvat Ouders van Nu testpanel!