Testresultaten: Fruittella 30% minder suiker smaakt naar meer
7.9

De bekende vierkante Fruittella-snoepjes zijn er nu ook met 30% minder suiker in de zomerse smaken aardbei, sinaasappel en citroen. Minder suiker, minder lekker? Wat een kletskoek. 92% vindt de nieuwe Fruittella met 30% minder suiker (erg) lekker. ‘Smaakte eigenlijk heel vertrouwd’, zegt Carla (56). ‘Je proeft absoluut niet dat het met minder suiker is.’ ‘Erg smaakvol, ondanks dat er minder suiker in zit’, vindt Brenda (29).

Kinderen zijn er dol op
‘Zoooo, dit zijn echt de beste snoepjes ooit’, aldus de kinderen van Renate (32). 97% van alle kinderen die Fruittella 30% minder suiker hebben geproefd, vindt het snoep (erg) lekker. De kinderen van Ismahan (38) wilden het liefst meteen alle smaken proeven. Minder zoet en lekker: ideaal snoepgoed dus om in de rugzakjes te stoppen voor schoolreisjes en naderende avondvierdaagsen.

Fruittella 30% minder suiker wordt aangeraden
Acht op de tien testers zouden Fruittella 30% minder suiker zelf nog eens kopen, eerder dan ander snoepgoed. ‘Lekker fris en fruitig, meteen aangeraden bij de familie’, zegt Anouk (36). Ook Mahjouba (40) is fan. ‘Heerlijk, in de toekomst wil ik alleen maar snoepjes van Fruittella 30% minder suiker.’

Meer lezen over het gehele Fruittella's assortiment? Ga naar www.fruittella.nl