Helaas je kunt niet meer deelnemen
Fructis Damage Repair: ‘super food’ voor beschadigd haar

450 vrouwen hebben voor ons Fructis Damage Repair getest. Maar liefst 91% is tevreden met deze shampoo en conditioner! Fructis Damage Repair voedt beschadigd haar en herstelt zichtbaar gespleten haarpunten. Dat is hard nodig, want ons haar krijgt heel wat te verduren. Zeker in de zomer!


[image name=aanbevelen format=160 align=right left=0 right=5]Wat we doen om er beter uit te zien, is niet altijd goed voor ons haar. Kleuren, stylen met de stijltang, föhnen en borstelen, en niet te vergeten de zon, beschadigen het haar. Fructis Damage Repair voedt en herstelt het haar.  Tevens verzwaren de producten het haar niet, oordeelt 80% van de testers. 8 op de 10 vrouwen merken het verschil. Vrijwel iedereen (96%) vindt dat de shampoo en conditioner lekker ruiken.

Rapportcijfer 8!
Damage Repair doet echt iets extra’s voor je haar, vindt driekwart van de testers. “Het zorgt voor een goed herstel van mijn haar, dat veel krijgt te verduren door zon, föhnen en (vaak) wassen”, zegt Dineke (24). Het product scoort een gemiddeld rapportcijfer 8.

[image name=tevreden format=160 align=left left=0 right=5]

Na één week gezonder uitziend, glanzender en sterker haar
Al na de eerste keer wassen met Damage Repair merk je effect. Bij 88% van de vrouwen was het haar na één week zichtbaar gezonder. Het haar had meer glans en voelde zachter aan. “Het is een fijne shampoo die mijn haar herstelt en zorgt dat het er gezond, glanzend en sterk uitziet”, vindt Laura (24). 81% van de testers vindt dat Damage Repair doet wat het belooft.

Ga je voor een  optimaal effect? Dan raden wij aan Damage Repair voor een langere tijd te gebruiken en jouw haar kan er weer helemaal tegenaan!


Benieuwd wat Damage Repair doet voor jouw haar? Van 21 juli tot en met 3 augustus is de shampoo met 30% korting verkrijgbaar bij Albert Heijn.

[image name=quotes format=629 align=left left=0 right=5]