Helaas je kunt niet meer deelnemen
Fashionista & Andrélon zoeken meiden met een mening!

NIEUW: de Andrélon Styling Pink Collection om jouw haar in perfect shape te krijgen. Met deze nieuwe stylingproducten creëer jij in no time een nonchalante look, een shiny glamour style, een easy & sexy volume boost of een messy updo. Andrélon wil graag weten wat jij van de Pink Collection vindt en zoekt meiden die de producten willen testen. Het gaat om:

Andrélon Styling Pink Collection, Get The Volume Mousse [image name=Andrelonpink format=160 align=right]
Deze mousse geeft je coupe een luchtige volume boost. Ook is je haar met een flinke dot Get The Volume Mousse beschermd tegen de hitte van je föhn en styling tools. Pump up the volume!

Andrélon Styling Pink Collection, Get The Volume Powder
Geeft volume en structuur vanaf de haaraanzet. Dit werkt fantastisch om een ultieme volume boost in fijn haar te creëren.

Andrélon Styling Pink Collection, Make It Shine Spray
Deze spray zorgt voor een pluisvrije én glansfinish. Extra fijn: dit product beschermt je haar ook tegen de warmte van je styling tools.

Test it!
Wil jij deze hair stylingproducten testen én je dus opgeven voor het testpanel van Fashionista? Registreer je dan nú en meld je aan voor het Andrélon Styling Pink Collection-panel van Fashionista. Wie weet ben jij één van de 100 gelukkigen die deze 3 producten mag testen.