DE Aroma Rood: een kopje koffie voor elk moment
7.5

Soms wil je even relaxen met koffie, andere momenten wil je juist een flinke krachtpatser.328 testers proefden Aroma Rood Donker en Aroma Rood Blond van Douwe Egberts. Nieuwsgierig hoe zij de koffie ervaren hebben?

Filterkoffie maakt een comeback! Volgens velen gaat er niets boven het vers- gezet-gevoel van filterkoffie en de smaak van de koffieboon komt optimaal tot zijn recht. Ouderwets lekker dus. Het testpanel is enthousiast over de nieuwe varianten filterkoffie van Douwe Egberts: Aroma Rood Donker en Aroma Rood blond.

[image name=Donker format=160 align=left left=5 right=5] De resultaten 
91% van het testpanel vindt Aroma Rood Blond (zeer) goede koffie en 82% zou het aanbevelen bij familie, vrienden en kennissen. Testers zijn blij verrast door het zachte karakter van Aroma Rood Blond en geven deze dan ook een 7,5!
93% van het testpanel vindt Aroma Rood Donker (zeer) goed en 83% zou het aanbevelen bij familie, vrienden en kennissen. Aroma Rood Donker blijkt een echte krachtpatser en verdiend een 7,6!


Tevreden testers over Aroma Rood Donker
Kelly (23) “Wauw, krachtige smaak. Veel voller dan normale koffie!”
“Mooie volle, donkere smaak. Echt een sterke koffie voor ’s ochtends. Hij ruikt ook heerlijk!” Aldus Els (52).

Ook Aroma Rood Blond is positief ontvangen [image name=Blond format=160 align=right left=5 right=5]
Annemarie (32) “Ideaal voor ’s avonds, nog lekker even een rustmomentje met deze koffie.”

88% van de testers vindt het fijn om te kunnen variëren met filterkoffies. De meerderheid zou, afhankelijk van moment en behoefte, Aroma Rood Blond dan wel Donker gebruiken naast hun huidige filterkoffie. Uiteraard zijn er ook testers, bijna 25%, die in Aroma Rood Blond en Donker hun nieuwe favoriete koffie hebben gevonden.

Ook nieuwsgierig naar de twee nieuwe varianten van Aroma Rood?Je kunt ze nu zelf proeven!

 
[image name=Button format=485 align=left left=5 right=5]