Helaas je kunt niet meer deelnemen
Duyvis Heat & Eat: ’n feest als ze in de magnetron zijn geweest!

Met Duyvis Heat & Eat maak je van zomaar een borrel een speciale borrel. Deze knapperige pinda’s en nootjes die je zelf kunt opwarmen, zijn getest door ons testpanel.

Wat is de lekkerste appeltaart? Appeltaart die net uit de oven komt. En hoe maak je een gewone stroopwafel  nog lekkerder? Juist, door ‘m even in de magnetron op te warmen. Ook veel borrelhapjes zijn warm net even iets lekkerder. Daarom komt Duyvis met Heat & Eat: pinda’s en nootjes in vijf varianten die je zelf thuis kunt klaarmaken in de magnetron. Zo zijn ze lekker warm en knapperig wanneer jij ze wilt serveren.

Verwenmomentje
Driekwart van de vrouwen die Duyvis Heat & Eat heeft getest, vindt het een product om zichzelf of andere mee te verwennen. “Ze zijn zo lekker warm en knapperig”, zegt Cary (59). “Dat heb ik nooit eerder geproefd.” Ook Elsbeth (38) is fan. “Met Duyvis Heat & Eat heb je altijd iets in huis voor als je onverwacht visite hebt of trek in iets krijgt.”
[image name=warmenootjes format=160 align=right left=5 right=5]
Echt iets nieuws
83% vindt Duyvis Heat & Eat echt iets nieuws. 77% vindt ze nog lekkerder smaken, doordat je de nootjes warm eet. “De smaak komt dan meer tot zijn recht”, vindt Conny (45). Dat je ze zelf kunt opwarmen, is ideaal. “Je kunt dan zelf bepalen op welk tijdstip je warme nootjes eet”, zegt Liesbeth (53). “Als ik warme nootjes koop bij de deli, dan koelen ze af.”  Bijna 9 op de 10 vrouwen vinden Duyvis Heat & Eat lekker knapperig.

Eindoordeel
8 op de 10 lezeressen is (zeer) tevreden! En dan het eindoordeel van het testpanel: 94% van de testers vindt Duyvis Heat & Eat lekker smaken. Al met al is 82% van de testers tevreden tot zeer tevreden. Je borrelmomentje specialer maken? Dat is met Duyvis Heat & Eat zo gepiept. Terwijl jij de drankjes inschenkt, doet de magnetron het werk voor je.

Nieuwsgierig geworden? Je vindt Duyvis Heat & Eat in de supermarkt bij de pinda’s en noten.
Kijk voor meer informatie op www.Duyvis.nl
[image name=Range format=629 align=left left=5 right=5]