Helaas je kunt niet meer deelnemen
Dr. van der Hoog CC cream: wil jij 'm als eerste testen?

Nieuw van het altijd betrouwbare merk Dr. van der Hoog: de Colour Correction dagcrème, oftewel de CC cream. Een goede verzorging die je huid verstevigt én een mooie, egale, natuurlijke teint geeft.

De crème bevat REFORCYL® dat huidveroudering op wel zes manieren tegengaat. Komt-ie: het versterkt de huidbarrière van binnenuit, zorgt voor langdurige hydratatie, geeft stevigheid aan de huid, verbetert de elasticiteit, vermindert zichtbaar rimpels én verbetert de huidcontouren.

Ook zit in de crème Vitamine E, dat de zuurstofwisseling in je huid verbetert en hem tegelijk beschermt tegen vrije radicalen die huidveroudering veroorzaken. Tot slot kun je ook gerust de zon op je gezicht laten schijnen, want de dagcrème bevat spf 25. Hello young skin!

CC Cream is niet alleen een supervoeding voor je huid, maar werkt ook als foundation. Het resultaat is dus een geëgaliseerde stralende huid, die op de lange termijn strakker en gladder wordt.

Test nu de CC cream als eerste
De dagcrème is nog niet te koop. Wil jij ’m als eerste testen? Meld je dan aan voor het Grazia & NET5 testpanel en geef jouw mening. Als je wordt geselecteerd voor het testpanel, ontvang je bericht en krijg je het product thuisgestuurd. Achteraf vragen we je online een korte enquête in te vullen.

[image name=DrvanderHoog format=629 align=left left=5 right=5]