Helaas je kunt niet meer deelnemen
Dove Split Ends Leave On Treatment bewijst haar werking: gespleten haarpunten zijn verleden tijd!

Het testpanel heeft haar mening gegeven: 86% van de vrouwen die Dove Split Ends Rescue Leave on Treatment heeft geprobeerd, vindt dat het product werkt, het zorgt duidelijk voor minder zichtbaar gespleten punten. Eén van de reacties: “Het lijkt echt of de gespleten punten verdwijnen!”

Enthousiaste reacties
Alle vrouwen die dit nieuwe product van Dove getest hebben zijn tussen de 20 en 35 jaar en hadden voorafgaand aan het gebruik gespleten haarpunten. 98% van de testers geeft aan dat het erg fijn is om het haar na het wassen te verzorgen met Dove Split Ends Rescue Leave on Treatment. “Mijn haar voelt gezonder en zachter aan, en ziet er ook zo uit”, aldus een tevreden panellid.

Bijna het hele testpanel, 89%, zou Dove Split Ends Rescue Leave on Treatment nu aanraden aan vrienden, familie of collega’s. “Zodra het in m’n haar zit, voelt het natuurlijk en licht aan, zonder dat mijn haar vettig wordt of er vettig uitziet.”

Split ends  
Wanneer je haar beschadigd is ontstaan er breekpunten, ofwel split ends. Je kent het misschien wel, je kunt ze namelijk herkennen aan een wit (breek)puntje onderaan je haar. Het resultaat is vaak dat je kapsel er zwak, dun en levenloos uitziet. En dat wil je niet.

Oplossing uit een flacon  
Denk je bij het zien van de eerste split ends meteen aan een dure afspraak bij de kapper? Dat hoeft niet meer! De producten uit de nieuwe Dove Split Ends Rescue-lijn met Active Sealing Serum zijn een goedkopere oplossing. De producten uit deze lijn verminderen maar liefst 80% van je gespleten punten. Een testpersoon: “Mijn gespleten haarpunten zijn minder zichtbaar en mijn haar wordt zachter aan de onderkant.”

De Split Ends Rescue Shampoo en Conditioner helpen gespleten punten te voorkomen, terwijl de Split Ends Rescue Leave on Treatment er bij regelmatig gebruik voor zorgt dat jouw gespleten haarpunten weer bij elkaar komen en hersteld worden. Het resultaat is prachtig gevoed haar! En dat wordt beaamd door het testpanel. De reactie van een enthousiast en tevreden panellid: “Het verzorgt mijn haarpunten goed en ruikt ook nog eens heerlijk!”