Testresultaten: Dove Nourishing Care Douche Olie “Een verwenmoment voor elke vrouw met een droge huid!”
7.9

Beschermt, verzorgt en hydrateert de droge huid, niet vet of plakkerig en verandert tijdens het douchen in een rijk geurend schuim. De nieuwe Dove Nourishing Care Douche Olie werd door 91 testers van hettestpanel.nl ruim een week lang uitgeprobeerd.

En met succes, want maar liefst 92% is (zeer) tevreden over de Dove Douche Olie. “Eindelijk een douche olie die goed werkt voor de huid, zijdezacht is na het douchen en met een heerlijke geur,” zegt Bianca (39). Leonore (37) vindt het een fijn product, dat lekker ruikt en verzorgt en Berdien (30) noemt Dove zacht voor je huid, voedend en hydraterend. Marcella (25): “Een verrijking voor iedereen met een droge huid.”

 

Met meer dan 55% verzorgende oliën
Bijna 9 op de 10 testende vrouwen vindt dat Dove Douche Olie haar droge huid beter verzorgt dan de doucheproducten die ze normaal gebruikt. “Je voelt dat het voedt,” vindt Marije (22). “Na de douchebeurt voelde mijn lichaam heerlijk zacht en gevoed. De olie trekt lekker in je huid.” 90% vindt Dove niet vet of plakkerig, mede dankzij de Marokkaanse Arganolie. Esmeralda (31): “Ruikt heerlijk en maakt je huid lekker zacht en vooral niet vettig!”

Verandert in een rijk, verzorgend en geurend schuim
84% van de testers beveelt andere vrouwen Dove Douche Olie aan. Linda (36): “Zoek je een doucheproduct dat de huid vrij snel weer lekker zacht en minder droog maakt, dan kan ik je de Dove douche olie zeker aanraden. Heerlijk spul!” Femke (37) noemt de olie een blijvertje en Cindy (37) wil het graag op voorraad hebben. Simone (48): “Een verwenmoment voor elke vrouw met een droge huid.”

Meer informatie over de producten van Dove vind je hier.