Helaas je kunt niet meer deelnemen
De Stokke® Trailz™; Wandelwagen met de wauw! factor

Zoveel mensen, zoveel wensen. Dat geldt zeker als het gaat om een wandelwagen voor de kleine. Stokke bracht alle wensen samen in één kinderwagen: de Stokke® Trailz™. En daar zijn de testers uit hettestpanel.nl blij mee!

[image name=een format=160 align=right left=5 right=5]
De één gaat voor een praktische wagen, de ander voor stijlvol design. Maar een ruime mand voor de boodschappen en dat hij goed in de auto past, is ook belangrijk. En zo werd de Stokke® Trailz™, een innovatieve all-terrain kinderwagen, geboren. Robuust, makkelijk in gebruik en geschikt voor iedere wandeling, van het bos tot de supermarkt. Vijf gezinnen uit hettestpanel.nl onderwerpen de Stokke® Trailz™ aan een grondige test*. 

Van supermarkt tot boswandeling
Hettestpanel.nl maakt zich er niet gemakkelijk vanaf! De Stokke® Trailz™ is onder alle omstandigheden getest: voor een flinke wandeling in het bos, de boodschappen, bezoek aan vrienden en familie, een middagje shoppen en zelfs bij een etentje buiten de deur. Volgens de testers maakt de Stokke® Trailz™ zijn naam als all-terrain wagen meer dan waar.

Een 8,8 voor design! [image name=twee format=160 align=right left=5 right=5]
Natuurlijk wil het oog ook wat. Niet alleen een mooie wagen, maar vooral ook zicht op de kleine schat. De Stokke® Trailz™ biedt beide. Hettestpanel.nl geeft maar liefst een 8,8 voor design. De testers vinden het prettig dat hun kind wat hoger in de wagen ligt of zit. Dat maakt contact met je kind wel heel gemakkelijk. 

Een uitblinker [image name=vier format=160 align=left left=5 right=5]
En het gebruiksgemak? Ook hier blijkt de Stokke® Trailz™ een uitblinker. 80% van hettestpanel.nl vindt de Stokke® Trailz™ zeer prettig in gebruik, 20% prettig. Het inklappen is even wennen, maar gemakkelijk. De ruime, waterdichte boodschappenmand is ideaal en zelfs in een kleine auto past hij met gemak, aldus de testers. Hun enthousiasme vertaalt zich in de cijfers. Hettestpanel.nl geeft de Stokke® Trailz™ met reiswieg een 8 en de Stokke® Trailz™ Seat zelfs een 9,3!

De Stokke® Trailz™ bewijst zich in hettestpanel.nl als een wagen met net dat beetje meer. Meer gemak, meer contact met je kind en vooral meer stijl.
[image name=drie format=160 align=right left=5 right=5]