De Difrax S-fles: “Makkelijk, mooi en handig!”
7.4

Ontwikkeld in samenwerking met een medisch team, voorkomt deze babyfles darmkrampjes en is hij eenvoudig uit elkaar te halen voor een optimale hygiëne. Klinkt veelbelovend. Ruim anderhalve week testten 118 moeders de Natural en Wide Difrax S-fles.   

84% van de moeders is het (helemaal) eens dat de Difrax S-flessen eenvoudig te reinigen zijn. Margrietha (27): “Ze kunnen helemaal uit elkaar in de vaatwasser of uitgekookt worden. Ideaal in gebruik. Blij dat mijn zoontje er zo goed uit wil drinken.” Ook Anita (30) is enthousiast: “De flessen passen makkelijk in de tas. Bovendien zijn ze ook geschikt voor de Difrax kolf die ik inmiddels heb aangeschaft.”

Overgestapt
Bijna 9 op de 10 moeders vindt dat de S-vorm zorgt voor een ontspannen houding tijdens het voeden. “Heel fijne flessen, liggen goed in de hand,” zegt Nanda (33). “Doordat ze hoger en smaller zijn, hoef je ze minder omhoog te houden.” Emely (28) vindt de flessen ook makkelijk vast te houden. “We zijn helemaal overgestapt op de Natural S-fles.” 61 % van de moeders zou, net als Emely, haar huidige babyfles vervangen door
                                        één van de Difrax S-flessen.

Natuurlijk
88 % is het (helemaal) eens
dat de speen door de S-vorm constant gevuld is met melk. Roos (35): “Door de schroefdop kun je nog beter afstemmen op de behoefte van je kind wat betreft melktoevoer. Zonder zorgen te hebben over extra darmkrampen.” Maartje (39) vindt dat de Difrax S-flessen dankzij de brede speen een natuurlijke overgang bieden van borstvoeding naar flesvoeding. “Via de afschroefbare onderkant kun je de flessen ook eenvoudig vullen met bijvoorbeeld ingevroren borstvoedingsblokjes.”

Meer weten over de Difrax S-flessen? Klik dan hier.