Helaas je kunt niet meer deelnemen
Creëer met Andrélon Pink Beach Spray een nonchalante beach look

84 Grazia-lezeressen hebben de Go for Texture Beach Spray van Andrélon getest. Sluik haar krijgt een natuurlijke warrige look en extra textuur, alsof je net van het strand komt. En dan ruikt je haar ook nog eens lekker. Daar kan eigenlijk geen zand & zee tegenop.

Driekwart van de testers vindt dat de beach spray voor een warrig effect zorgt. “Het effect op mijn haar is dat het een natuurlijke beachy look krijgt zonder het haar te verzwaren of aan elkaar te laten plakken”, zegt Carla (27).

3 op de 4 vrouwen vindt dat de beach spray hun haar textuur geeft. “Dit product geeft mijn sluike, saaie haar veel meer textuur”, zegt Marloes (22). “Het geeft inderdaad een beach-effect aan het haar.” Doordat de spray het haar extra textuur geeft, is het ook veel beter op te steken. Het blijft goed zitten en zakt niet uit, dankzij de ‘holding factor’.

En dan ruikt het product ook nog eens lekker, vindt maar liefst 93%. “Mijn haar zit alsof ik een dag op het strand heb doorgebracht, maar dan zonder zandresten”, zegt Jolanda (29). “Mede door de heerlijke geur van de spray is dit product zeker aan te raden!”

[image name=quote format=160 align=left left=5 right=5]                  [image name=percentage format=160 align=center left=5 right=5][image name=quotes format=160 align=right left=5 right=5]

86% van de testers met lang haar is (zeer) tevreden met de Andrélon Pink beach spray. Ze geven het product gemiddeld een 7,5. “Mijn haar is voller, ruikt lekker en heeft textuur”, zegt Sara (30). Ook vrouwen met korter haar, maar nog wel tot over de schouders zijn erg enthousiast. Van hen krijgt de spray een 7,4.

Go for Texture Beach Spray van Andrélon zorgt voor een beach look, zonder dat je hiervoor naar het strand hoeft. Hoe zou je haar zitten als je de spray gebruikt ná een dagje strand?

Koop nu Andrélon Pink Get The Volume Beach Spray bij Kruidvat met 25% korting en ervaar het zelf! Print onderstaande coupon en lever deze in bij een Kruidvat winkel bij jou in de buurt.

Hier vind je alles over Andrélon Pink!

[image name=coupon format=629 align=right left=5 right=5]