Campina magere yoghurt: geen zure bekkies
8.0

De magere yoghurt van Campina is zo mild en smaakvol, daar hoeft eigenlijk helemaal geen fruit of muesli meer bij. Ons testpanel lustte er wel pap van.

Als iets duidelijk wordt voor het enorme zuivelvak in de supermarkt, is dat we er gek op zijn. Van de testers eet meer dan 50% vrijwel dagelijks yoghurt (naturel en fruityoghurt), 18% gaat voor vla, 9% ziet pudding wel zitten en ongeveer 15% houdt het bij kwark. Van de yoghurt is er één volgens ons testpanel zo lekker dat je hem zowel als toetje als bij het ontbijt wilt eten. En dat is de Campina magere yoghurt. Met 0% vet.

Verrassend rijk van smaak
Campina magere yoghurt krijgt van ons testpanel maar liefst een 8,0. 95% is blij met de milde smaak van de yoghurt. “Lekkere volle smaak en niet zo zuur”, zegt Monique (40). Dat hij romig aanvoelt in de mond, vindt 93% een groot pluspunt. “Heerlijk op je tong”, vindt Meiki (31). De magere yoghurt is lekker dik en druipt niet van je lepel af, vindt 94% van de testpanelleden. “Goede dikte. Gelukkig niet waterig zoals sommige andere yoghurts”, zegt Edith (43).


De hele dag door lekker
86% eet Campina magere yoghurt als toetje. Volgens de helft van de testpanelleden kan de yoghurt ook goed als ontbijt worden gebruikt. Eigenlijk krijg je nooit genoeg van yoghurt. Je kunt er de dag mee beginnen en mee afsluiten.

Kinderen zijn dol op Campina magere yoghurt
9 op de 10 moeders zou Campina magere yoghurt aan hun kinderen geven. En waarschijnlijk hebben ze dit ook al gedaan. Voortaan geen ‘zure’ bekkies meer bij de eerste hap. En niet meer ‘Mam, mag er suiker in?’.

Meer dan 9 op de 10 testpanelleden willen Campina magere yoghurt nu ook zelf gaan kopen en zouden de yoghurt ook zeker aanbevelen bij anderen. Wie iets lekkers op tafel wil zetten, wandelt voortaan in de supermarkt langs de fruityoghurt, roomyoghurt, kwark, vla, pudding, mousse en bavaroise, en kiest ‘gewoon’ voor Campina magere yoghurt.

Ben je nieuwsgierig geworden naar de Magere yoghurt van Campina? Lees hier meer.