Helaas je kunt niet meer deelnemen
Calvé Satésaus Kant & Klaar: authentiek en snel te bereiden

Calvé Satésaus Kant & Klaar smaakt zoals satésaus hoort te smaken. De milde en volle smaak van de saus maakt de barbecue, gourmet en oosterse rijsttafel helemaal af. De 222 mensen die de saus voor ons hebben getest, vinden hem lekker smaakvol en makkelijk te bereiden.

[image name=aanbevelen format=160 align=right left=5 right=5]Het barbecueweer van de laatste weken zorgde voor de perfecte setting om de nieuwe, kant & klare satésaus van Calvé te testen. 91% van de testers vindt dat de satésaus hier uitstekend bij smaakt, net als bij de gourmet. “De satésaus heeft de authentieke smaak die ik van Calvé verwacht”, zegt Kim (21).

Even opwarmen en klaar!
De geconcentreerde satésaus van Calvé kenden we al. Nieuw zijn de twee kant en klare satésauzen: in de varianten mild en pittig. Even opwarmen en klaar! Terwijl de gasten aanschuiven en de laatste gerechtjes op tafel worden gezet, komt een heerlijke geur van satésaus uit de keuken.

[image name=cijfer format=160 align=left left=5 right=5]Ook bij de nasi, bami en natuurlijk het ‘patatje pinda’ komt de milde en volle smaak van kant & klare satésaus van Calvé uitstekend tot zijn recht. 89% van het testpanel is hier (zeer) tevreden over. “De saus overtreft mijn verwachtingen”, zegt Geraldine (20). “Hij is ideaal te bereiden en erg lekker van smaak.”

Echte pindasmaak
Wat maakt dat de satésaus zo goed smaakt? “De echte pindasmaak en de stukjes pinda in de satésaus”, vindt Iris (20). Fijnproevers wie het aan tijd ontbreekt om zelf een satésaus te maken, hebben standaard een emmertje Calvé in huis.[image name=quote format=160 align=right left=5 right=5]

Zelf Calvé Satésaus Kant & Klaar proberen? Koop het nu bij je supermarkt!