Broodje Bertolli met Roomboter en Olijfolie is verrukkelijk
8.1

Brood met boter, een gouden combinatie. Bertolli heeft hier iets lekkers voor bedacht.

Zelfgebakken brood uit de oven, verse croissantjes erbij. En dan de boter op tafel. Nog snel even wat sinaasappelen persen. Voor een lekker ontbijt heb je weinig nodig. En dat geldt natuurlijk ook voor de lunch. Zelfs bij een goed glas wijn is zoiets simpels als een stuk brood met boter precies goed. Helemaal als het ook het goede van olijfolie bevat, zoals Bertolli met Roomboter en Olijfolie.

Heerlijk! vindt 98%
De testpanelleden die voor ons Bertolli met Roomboter en Olijfolie hebben geprobeerd, willen niet anders meer. Het is een heerlijk product, aldus maar liefst 98% van het testpanel!

Smaakt als roomboter
In Bertolli met Roomboter en Olijfolie is de volle smaak van roomboter gecombineerd met al het goede van olijfolie. Mede door de olijfolie is de nieuwe Bertolli direct uit de koelkast te gebruiken. 9 op de 10 testpanelleden onderschrijft dit. Zoals Dineke (54) zegt: “Het zijn de smaak van echte roomboter en de goede smeerbaarheid, zelfs als deze uit de koelkast komt, die het zo lekker maken”.

Bertolli met Roomboter en Olijfolie past eigenlijk overal bij
Vrijwel het gehele testpanel (98%) is tevreden tot zeer tevreden over Bertolli met Roomboter en Olijfolie. Bertolli Zacht zouden de testpanelleden het liefst gebruiken in combinatie met zoet beleg en als hoofdbeleg op een zoet broodje. “De smaak, goed smeerbaar, maakt de smaak van brood en zoet beleg voller”, oordeelt Merdie (60). Bertolli Gezouten past volgens de testers het best als hoofdbeleg op een (stok)broodje of op een toastje of cracker bij een borrel of feest. Dit zorgt voor Elly (48) voor “een momentje genieten van brood met daarop de lekkere smaak van Bertolli met Roomboter en Olijfolie, waardoor extra beleg niet echt nodig is”.

Bertolli Gezouten krijgt een gemiddeld rapportcijfer 7,9. De testers die regelmatig roomboter op hun brood smeren, geven het product zelfs een 8,0 gemiddeld. Bertolli Zacht krijgt maar liefst een 8,2. 9 op de 10 testers zou Bertolli met Roomboter en Olijfolie aanraden bij familie, vrienden of kennissen. Wie altijd iets smeerbaars in de koelkast wil hebben staan voor bijzondere of alledaagse gelegenheden, neemt dit advies ter harte.

Meer informatie over Bertolli met Roomboter en Olijfolie lees je hier!

[image name=BertolliVerpakkingen format=629 align=left left=5 right=5]