Helaas je kunt niet meer deelnemen
Ben jij iemand die veel staat of juist veel loopt? Test nu Xsensible Stretchwalker® schoenen tegen vermoeide voeten

Loop jij dagelijks veel of sta je vaak stil en heb je last van pijnlijke voeten aan het einde van de dag? Xsensible Stretchwalker® is een schoen met gepatenteerde zooltechnologie welke ervoor moet zorgen dat je lichaam in balans moet worden gebracht. Ben jij aan het einde van de dag minder vermoeid na het dragen van deze schoenen? Test het nu en doe mee aan dit testpanel. 


De Xsensible Stretchwalker® schoenen zijn ontwikkeld voor mensen die privé of voor werk veel lopen of juist lang moeten staan. Veel mensen hebben last van vermoeide voeten aan het einde van de dag of zelfs eerder. We zijn op zoek naar mensen die dit willen testen en gaan beoordelen of Xsensible Stretchwalker® de oplossing is voor dit probleem. Als je bent uitgekozen voor het testpanel ga je de schoenen zelf ophalen bij een geselecteerde dealer.

Wanneer je deze schoenen gaat testen vragen we je de schoenen ongeveer 5 weken te dragen. Na 5 weken ontvang je een vragenlijst en kan je de schoenen beoordelen. Nadat de vragenlijst compleet is ingevuld mag je de schoenen houden.