Helaas je kunt niet meer deelnemen
Ben jij dé sportieveling die Samsung Gear Fit2 wilt testen?

We mogen 5 enthousiaste hardlopers selecteren die de Samsung Gear Fit2 mogen testen. Ben jij in het bezit van een Samsung mobiele telefoon en hou jij graag je hardloopprestaties bij? Geef je dan op voor dit testpanel!

Productinformatie
Met dit sporthorloge van Samsung kun je sporten, terwijl je telefoon veilig thuis ligt. Het horloge heeft een geïntegreerde GPS-tracker die jouw prestaties registreert. Met de hartslagmeter kun je je hartslag goed in de gaten houden. Het sporthorloge heeft ook de functie van een muziekspeler.

 

Let op!
Gear Fit2 is alleen compatibel met Samsung Galaxy met Android 4.3 of hoger en minimaal 1,5 GB RAM-geheugen of is compatibel met een andere Samsung smartphone met Android 4.4 of hoger en minimaal 1,5 GB RAM-geheugen.

Houd daarnaast ook rekening met je polsomtrek bij je aanmelding. Is jouw polsomtrek tussen de 125-170mm, dan is small passend voor jou. Is jouw pols tussen 155 en 210mm dan is large voor jou passend.Lijkt het je leuk om jouw hardlooptrainingen te monitoren en de verschillende functies van deze Gear Fit2 sporthorloge uit te proberen? Geef je dan nu op!