Bar-le-Duc FruitWater: 100% natuurlijk, 100% lekker
8.0

Tachtig lezeressen testten voor ons de drie smaken Bar-le-Duc FruitWater. De frisdrank krijgt van hen gemiddeld een 8! Eindelijk is er een sprankelende 100% natuurlijke frisdrank zonder (kunstmatige) zoetstoffen. Met veel fruit en weinig calorieën. Laat de zomer nu maar komen.

In je bikini op het balkon of in de achtertuin of nog beter, op het strand, lekker genieten van de zomerzon. Wat is de natuur toch mooi. Daar past een frisdrank bij die net zo puur natuur is. Dat is Bar-le-Duc FruitWater. En… je kunt er onbezorgd van drinken, want er zitten bijna geen calorieën. Dan zit je bikini nóg lekkerder.

Puur natuur, weinig calorieën
Bar-le-Duc FruitWater krijgt een mooie 8 van ons testpanel. Maar liefst 97% vindt het fijn dat de frisdrank 100% natuurlijk is. Net zo blij zijn ze dat er nu een frisdrank is die geen (kunstmatige) zoetstoffen bevat en ook nog eens laag in calorieën is. “Een verantwoorde, gezonde frisdrank die ik zonder schuldgevoel kan drinken!”, zegt Olivia (32). Bar-le-Duc FruitWater past binnen een gezonde levensstijl, vinden 8 op de 10 vrouwen.

Zorgeloos genieten
Bar-le-Duc FruitWater is een heerlijk licht sprankelende 100% natuurlijke frisdrank die alleen gezoet is met de zoetheid uit fruit. Dat is wel zo natuurlijk, maar ook nog eens laag in calorieën. Daarom kun je zorgeloos genieten van deze heerlijke verfrissing! “Heerlijk fris en verantwoord.”, zegt Nouria (30). “Ik voel me totaal niet schuldig na het drinken van een hele fles.”

Heerlijke verfrissing
8 op de 10 vrouwen zou Bar-le-Duc FruitWater aanbevelen bij vrienden, familie of collega's. Ook zelf zouden ze de frisdrank vaker in huis willen halen. “Het is een lekkere verfrissing na een lange dag werken”, zegt  levensgenieter Yvette (23). “Lekker een flesje pakken en de laatste zonnestraaltjes meepikken op het balkon!”

Bar-le-Duc FruitWater is verkrijgbaar in een handige 0,5 literfles en in 3 verrassende smaken: Lemon & Mint, Orange & Quince en Berries & Guarana. Met Bar-le-Duc FruitWater haal je de zomer in huis.