Helaas je kunt niet meer deelnemen
Autoweek en Marie Claire zoeken testrijders voor Renault ZOE, de nieuwste elektrische auto.

AutoWeek & Marie Claire zijn ieder op zoek naar drie enthousiaste bestuurders, mannen en vrouwen, die de nieuwe Renault ZOE van vrijdag 13 september tot en met donderdag 19 september 2013 willen testen én beoordelen.

Het blijft misschien een beetje sciencefiction, zo’n auto zonder verbrandingsmotor. De Renault ZOE beschikt immers over de nieuwste technologie, rijdt praktisch geluidloos en is vrij van trillingen dankzij het ontbreken van de gebruikelijke bewegende delen van een reguliere motor. Daarnaast kun je snel, gemakkelijk en veilig laden en heeft de ZOE een actieradius tussen de 100 en 150 km afhankelijk van de rijstijl – meer dan genoeg voor het woon-werkverkeer (heen én terug) van de gemiddelde Nederlander!

De Renault ZOE maakt elektrisch rijden voor iedereen bereikbaar en is al leverbaar vanaf € 20.990. De overheid biedt bovendien diverse subsidies voor ondernemers die elektrisch rijden nog eens extra aantrekkelijk maken. Boven op dit alles is er nóg een groot voordeel dat niet in geld is uit te drukken: de positieve uitstraling van een verantwoorde en vooruitstrevende auto.

Meedoen
Wil jij graag in de Renault ZOE rijden en ons laten weten wat je ervan vindt?
Om de auto op te laden is een laadpaal nodig. Weet jij waar de dichtstbijzijnde laadpaal bij jou in de buurt is?
Bekijk het hier: www.oplaadpalen.nl