Helaas je kunt niet meer deelnemen
Andrélon Pink föhnspray voor volumineus en glamorous haar!

94 vrouwen hebben getest of je van Andrélon Pink Get The Volume föhnspray voller haar krijgt en of de föhnspray je haar beschermt tegen de hitte van je stylingtool. Maar liefst 87% is (zeer) tevreden na het doen van de test. Zelf ervaren hoe het is om voller haar te hebben en je haar beschermen tegen de hitte van bijvoorbeeld je föhn? Lees hieronder hoe!

Een afzakkertje is natuurlijk prima, maar niet als het je haar betreft. Andrélon Pink Get The Volume föhnspray maakt je haar echt voller volgens de meerderheid van de testers, die regelmatig op zoek waren naar meer ‘bounce en body’ in hun kapsel. “Mijn haar zit stijlvoller en heeft meer volume”, zegt Wendy (25). “Net alsof ik naar de kapper ben geweest.” [image name=tevreden format=160 align=right left=5 right=5]

High volume in je haar!
Door Andrélon Pink föhnspray voelt je haar dikker en voller aan en het werkt tegelijk ook tegen pluizig en statisch haar. Daarnaast helpt deze spray volgens 91% van de testers het haar te beschermen tegen de hitte van föhn en/of stylingtool. “Heerlijk ruikende en goed werkende spray”, zegt Sylona (25). “Na gebruik is mijn haar vol volume en glans, en het plakt niet.”

[image name=resultaat format=160 align=left left=5 right=15]Prima hulpje voor Big Hair.
Is het ook nog een beetje makkelijk in gebruik? Jawel, 73% vindt Andrelon Pink föhnspray een echte toevoeging aan haar beautyritueel. Of zoals Edine (21) zegt: “Gemakkelijke spray, die snel het gewenste resultaat geeft: glans, volume én bescherming. Daarom zou 81% de Andrélon Pink föhnspray aanraden aan een vriendin. “Makkelijk te gebruiken en geeft een langduriger volume aan mijn haar dan de producten die ik voorheen gebruikte”, aldus Marieke (25). Een tip van Margot (25): “Spuit het niet alleen op je haar, maar ook tussen de haarlagen tegen de haargrens aan, dat geeft extra volume.”

Koop nu Andrélon Pink Get The Volume föhnspray bij Kruidvat met 25% korting en ervaar het zelf! Print onderstaande coupon en lever deze in bij een Kruidvat winkel bij jou in de buurt.

Hier vind je alles over Andrélon Pink!

[image name=coupon format=629 align=left left=5 right=5]