Andrélon Pink Collection getest: turn up the volume!
8.2

Haar ligt erg gevoelig bij de fashionista's van het Grazia-testpanel. Gezond is leuk en aardig, maar vlak beslist volume en glans niet uit. Men blijkt massaal allergisch voor plat en dof haar, gezien de stormloop op de test van nieuwe Andrélon stylingproducten. En al even collectief enthousiast over de resultaten: 100% (!) van de deelnemers zou de Pink Collection aanraden aan een vriendin en de hele collectie krijgt een 8,2 (en echt niet alleen om de fijne roze verpakkingen).

Wil jij ook meer bounce? 
- Borstel en föhn je haar je haar ondersteboven 
- Laat laagjes in je haar knippen 
- Met highlights en lowlights lijkt je haar voller 
- Grote krullers zorgen voor extra volume 
- Kies voor aanzetpermanent

De Andrélon Pink Collection bestaat uit verschillende producten met elk een specialiteit. Zo zorgt de Andrélon Pink Make it Shine Spray voor prachtig glanzend haar. Hieronder lees je de reacties van het testpanel.

Volume 
Andrélon Pink Get the Volume Mousse geeft langdurig volume, is gewichtloos en plakt niet. Bonus: het helpt je haar te beschermen tegen de hitte van föhn en stijltangen. "Makkelijk voor in je tas," zegt deelnemer Fenne, "voor als je tussendoor nog even wilt bijstylen."

Glans 
Andrélon Pink Make it Shine Spray biedt een glansboost, pluisvrije finish en bescherming tegen de hitte van je stylingspeeltjes. "De spray gebruik je na de voluminizers die je haar iets mat maken", aldus panelist Lynn. "Ruikt lekker en vernevelt goed. En o ja: superglans!"

Structuur 
Andrélon Pink Get the Volume Powder is poeder waarmee je de haaraanzet echt overeind krijgt en die extra structuur biedt. "Fijne strooier waarmee je goed kunt doseren", zegt tester Merle. "Ik heb dun haar en hiermee lukt het zelfs mij om een leuk vol kapsel te maken."

Textuur 
Andrélon Pink Go For Texture Wax is een combinatie tussen een crème en een wax voor extra textuur die zorgt voor een casual semi-matte look. Tester Ciara: "Handig aan de wax is dat je je haar gedurende de dag kunt restylen, als je even een andere look wilt."

Je haalt het meest uit de Volume Mousse en Powder door steeds een scheiding te trekken en de producten daarop aan te brengen.