Andrélon Brilliant Age Shine & Care Volume Spray laat je haar dansen!
7.5

Als we ouder worden, verliest ons haar aan volume en wordt het doffer en stugger. Wist jij dat hier iets tegen te doen is? Ons testpanel probeerde Brilliant Age Shine & Care Volume Spray van Andrélon uit.

Bij de schoonheidsspecialist laten we ons uitgebreid adviseren over voedende producten die ervoor zorgen dat de huid onze leeftijd niet verraadt. Waarom zorgen we niet net zo goed voor ons haar? Van de 221 vrouwen van 40-plus die deelnamen aan onze test, was 85% zich er niet van bewust dat ouder wordend haar andere verzorging nodig heeft. Ze gebruikten hier in elk geval geen speciaal product voor. Maar daar komt nu verandering in. Ruim 8 op de 10 vrouwen zou Andrélon Brilliant Age Volume Spray aanbevelen bij andere vrouwen.

Meer volume en steviger haar
Naarmate je ouder wordt, neemt niet alleen het aantal haren af maar worden individuele haren ook dunner en daarmee verliest je haar volume. Een meerderheid van het testpanel vindt dat Andrélon Brilliant Age Volume Spray het haar steviger maakt. Het zorgt ook voor meer volume. “Mijn haar zit veel beter”, zegt Irma (57). “Het is weer gaan krullen en heeft meer volume.” Ook Saskia zal niet snel meer naar een willekeurig haarverzorgingsproduct grijpen. “De spray geeft na het wassen van je haar en in het model brengen bij het föhnen meer stevigheid. Hierdoor blijft het beter in model en geeft het meer volume, ook de volgende dag nog.”

Haar dat glanst van gezondheid
De Brilliant Age Shine & Care Volume Spray van Andrélon is exclusief ontwikkeld om ouder wordend haar wat meer stevigheid en body te geven. De lichtgewicht formule, verrijkt met Keratine en Collageen, versterkt je haar zonder het te verzwaren. Masseer de spray na gebruik lekker in op je hoofdhuid voor een extra ‘lift’ vanaf de haaraanzet. Je haar voelt direct heerlijk soepel en vol aan. Deze spray zorgt voor een natuurlijke volume look die glanst van gezondheid, het testpanel geeft Brilliant Age Shine & Care Volume Spray dan ook gemiddeld een 7,5! 90% van de vrouwen die dit product mochten testen vindt dat Andrélon Brilliant Age Volume Spray het haar verzorgt.

“Mijn grijze haar is minder dof en krijgt meer volume. Met de shampoo is het effect nog beter.” (Astrid, 61)

Andrélon Brilliant Age Volume Spray zorgt ervoor dat jouw haar zich net zo jong voelt als jijzelf. “Ik ben 40 plus en merk dat mijn haar dunner is geworden. Met Andrélon Volume Spray is het weer 20 plus.”, aldus Astrid (42).

De producten van Andrélon Brilliant Age zijn exclusief ontwikkeld voor de verzorging van ouder wordend haar. Ze helpen de natuurlijke bouwstenen van je haar weer aan te vullen, die het met de tijd verloren is, zonder het te verzwaren.

Lees hier meer over de Andrélon Brilliant Age lijn.