Andrélon Brilliant Age Shine & Care Verzorgende Crème laat je stralen
8.2

226 vrouwen, allen 40+, testten voor ons de Brilliant Age Shine & Care Verzorgende Crème van Andrélon. De crème scoort maar liefst een 8,2. Ouder wordend haar krijgt de aandacht die het verdient.

Ook als je ouder wordt, wil je er nog op je best uitzien. Je let meer op een goede verzorging van je huid. Maar hoe zit dat met je haar? Net zoals je huid verliest het met de jaren wel wat van zijn kracht en vitaliteit. Veel vrouwen merken ongeveer vanaf hun 40e dat het haar dunner, droger en minder glanzend wordt. Ook kan het haar volume verliezen waardoor het lastiger in model te brengen is. De 226 vrouwen uit ons testpanel willen er graag net zo goed uitzien als dat ze zich voelen en probeerden de verzorgende crème van Andrélon voor ouder wordend haar.

Rapportcijfer 8,2
Het testpanel beoordeelt de crème met een gemiddeld rapportcijfer van 8,2. Ruim 9 op de 10 vrouwen vindt dat Andrélon Brilliant Age Verzorgende Crème het haar zacht en beter kambaar maakt. Bovendien beschermt de crème tegen schadelijke invloeden van buitenaf. “Mijn haar ziet er veel beter uit”, zegt Tonnie (61). “Het voelt alsof het niet zo slap is en het glanst.”

Gezond, soepel en glanzend haar
91% zou Andrélon Brilliant Age Verzorgende Crème aanbevelen bij anderen. Dat is niet zonder reden. De Shine & Care crème is speciaal ontwikkeld voor de verzorging van ouder wordend haar. De exclusieve formule, verrijkt met Keratine en Collageen, versterkt je haar en zorgt voor extra body en stevigheid. De crème bevat een beschermend uv-filter en houdt je haar gezond. Je haar voelt direct heerlijk soepel aan en ziet er mooi glanzend uit.  

“Door de overgang is mijn haar doffer en slapper geworden”, zegt Arja (51). “Met Andrélon Brilliant Age pak ik dit probleem aan.”

Opzienbarend
Ruim 9 op de 10 vrouwen in het testpanel was zich er niet van bewust dat ouder wordend haar andere verzorging nodig heeft of gebruikte hier in elk geval geen speciaal product voor. Dat is best opzienbarend. Aan onze verouderende huid besteden we namelijk wél extra zorg. We gebruiken extra rijke crèmes en laten onze huid verwennen bij de schoonheidsspecialist. Ons haar verdient minstens net zo veel aandacht. De Brilliant Age producten van Andrélon helpen je daarbij.

Lees hier meer over de Andrélon Brilliant Age lijn.