Altijd lekker warm met de Heat Glare 2000
8.0

Ook als het buiten wat kouder is willen we van het buitenleven genieten. De Heat Glare 2000 van Grandhall maakt het mogelijk.

Het liefst zitten we het hele jaar buiten, maar helaas laat het weer dit niet altijd toe. Deze nieuwe terrasverwarmer van Grandhall is dé oplossing. De stralers zijn uitgerust met een speciale LOW Glare Coated lamp waardoor er tot 80% minder rood licht en geen UV-straling vrij komt. De terrasverwarmer werkt met infrarood licht. Infrarood warmt niet de lucht op, maar zorgt voor een aangenamere gevoelstemperatuur. Zo wordt er nauwelijks energie verspild.

De Heat Glare 200 scoort een dikke 8
Het testpanel gaf de Heat Glare 2000 gemiddeld een 8. Testpanel-lid Wendy: “De Heat Glare werkt perfect en zorgt ervoor dat in de lente, herfst en op koude zomerdagen ook s avonds op mijn terras kan zitten”. Een belangrijke conclusie van het testpanel was dat de Heat Glare 2000 veel warmte afgeeft en behaaglijk is. Maar liefst 88% van de testers vindt dat de terrasverwarmer voldoende warmte afgeeft. Het grootste deel van de testers (88%) gaf tevens aan tevreden tot zeer tevreden te zijn met de Heat Glare 2000.

Gemakkelijk te monteren
De Heat Glare 2000 kan worden opgehangen aan een muur op het terras, veranda of balkon. Maar ook in de schuur of werkkamer. Hij wordt compleet geleverd met ophangbeugel, schroeven, pluggen en gebruiksaanwijzing. Maar liefst 100% van de testers vond de installatie gemakkelijk. In de beoordeling werden de makkelijke montage, duurzame en goed verstelbare constructie als belangrijkste redenen genoemd.

Drie standen: ideaal
Bij de Heat Glare 2000 wordt ook een afstandsbediening geleverd. Daarmee kun je de gewenste warmte instellen in drie standen. “De drie standen zijn ideaal. Als het te warm is hoef je hem niet helemaal uit te zetten, waardoor het weer te koud kan worden. Je zet ‘m een standje minder” aldus een lid van het testpanel. We vroegen het panel ook of ze het gebruik van de afstandsbediening prettig vonden. Daar was iedereen het mee eens, want 100% gaf aan dit te vinden.

De Heat Glare 2000 terrasverwarmer van Grandhall kreeg gemiddeld het rapportcijfer 8 van het panel. Nieuwsgierig geworden? Lees dan meer over de Heat Glare 2000 op de website van Grandhall of lees het volledig testrapport in Tuinieren 5.