Almhof witte en pure chocolademousse: even lekker
7.8

Lekker luchtig, vol van smaak en niet te zwaar, luidt het oordeel van hettestpanel.nl over Almhof witte en pure chocolademousse tijdens de Margriet Winter Fair.

[image name=1opde3=test format=160 align=right left=3 right=5]

Het was dringen bij de stand van hettestpanel.nl op maandag 16 november. 1.008 bezoekers, vooral vrouwen, wilden maar wat graag een kritisch oordeel vellen over de witte en pure chocolademousse van Almhof. Het testpanel bestond uit echte liefhebbers: driekwart van hen eet liever een lekker rijk en zoet en toetje dan een puur gezond toetje dat minder lekker smaakt.

Welke is de lekkerste? Beide smaken hebben bijna evenveel fans. 

[image name=q1=test format=160 align=left left=3 right=5]

Wit smaakt naar meer

52 procent van de vrouwen wilde het liefst de witte chocolademousse uitproberen. “Verrassend, maar echt heerlijk”, zegt Trudy (64). “Smaakt gewoon naar meer.” “Lekker product”, zegt Carin (40). “Duidelijk een witte chocoladesmaak.”

 

Puur smelt in de mond

Bijna net zo veel testers, 48 procent, [image name=Aanbevelingincirkel1=test format=160 align=right left=5 right=5]waren vooral benieuwd naar de pure chocoladevariant. Ook deze kreeg de handen op elkaar. “Zeer tevreden, niet te zwaar, vol van smaak”, zegt Dianne (57). Ook Lisette (49), die zichzelf elke maand wel een keer op chocolademousse trakteert, is zeer tevreden over puur. “Het smelt in je mond en je proeft echt chocolade.” Voor Antonia (50) had er wel wat meer een bittertje in gemogen.

Ga naar de site van Almhof en bekijk hun producten!