Helaas je kunt niet meer deelnemen
Maak kennis met de redactie van hettestpanel.nl!

April 2013 is hettestpanel.nl live gegaan. Als verzamelplaats voor alle testpanels en onderzoeken voor bekende tijdschriften als Libelle, Margriet, Viva en Autoweek. Inmiddels zijn de merken waarvoor we werken uitgebreid en hettestpanel.nl team ook!

Linda is in januari 2013 begonnen met hettestpanel.nl, er is een technisch team aangehaakt voor de bouw van de website en er zijn veel afspraken gemaakt met adverteerders om leuke producten ter beschikking te stellen.

Inmiddels zijn we twee jaar verder! We zijn er trots op dat we nu ook de testpanels en onderzoeken mogen uitvoeren voor onder andere Kieskeurig.nl, Ouders van Nu.nl en vtwonen. Kijk op de pagina "mijn gegevens" om te zien of hier (nieuwe) merken tussen staan waarvan je graag op de hoogte wilt blijven.

Minouche haar stageperiode zit er al weer op, gelukkig hebben we direct een vervanger gevonden in Rosanne! Nanda is met zwangerschapsverlof. Tot zij terug is hebben we een andere onderzoekster, namelijk Wies.

[image name=Linda format=160 align=left left=5 right=5]Linda
Leeftijd: 32
Functie:
Oprichter van hettestpanel.nl en verantwoordelijk voor alles wat met de site te maken heeft.
Meest favoriet product om te testen: Ik vind het vooral leuk om producten te (laten) testen die nog niet in de winkel verkrijgbaar zijn. Maar een leuke vakantie of stedentrip mag natuurlijk ook!
Mooiste vakantiebestemming: Jeetje ik kan niet kiezen! Thailand, Aruba, New York ik vond het allemaal super. Hopelijk komen er nog veel mooie bestemmingen bij.
Meest lekkere hapje: Taart en alles van chocola! Oh en Ryan Gosling of geldt dat niet?
Motto: "Geniet en wees wie je wilt zijn!"
Wat verwacht je van de Margriet Winter Fair: Dat we adverteerders in contact kunnen brengen met onze (nieuwe) enthousiaste leden om hen zo te overtuigen dat de mening van consumenten waardevol zijn en tot nieuwe inzichten kunnen leiden. Daarnaast willen we ook aan onze leden laten zien dat we hun input écht gebruiken! En dat in een gezellige winterse setting op weg naar de feestdagen! Is het al november?

[image name=Laura format=160 align=left left=5 right=5]Laura
Leeftijd: 28
Functie: Verantwoordelijk voor de productontwikkeling van hettestpanel.nl
Meest favoriet product om te testen: Ik vind eigenlijk alles fantastisch om te testen, tja wie niet... maar goed, het allerleukste vind ik al het lekkers. Wat mij betreft mag er meer chocolade getest worden! 
Mijn favoriete onderwerp: De onderzoeken die we in samenwerking doen met VIVA vind ik erg leuk, omdat ze gaan over dagelijkse dingen met soms een brutaal randje. 
Mooiste vakantiebestemming: Vorig jaar ben ik in Australie geweest en heb ik voor het eerst gedoken. Dat kan ik iedereen aanbevelen! 
Meest lekkere hapje: Hollandse pot, ben gek op zuurkool én stamppot.
Wat verwacht je van Margriet Winter Fair: Veel gezelligheid, maar daarnaast ook serieuze en eerlijke testers. We zien natuurlijk bijna nooit de reactie van tester in het echt, daar ben ik nieuwsgierig naar. 


[image name=Michelle format=160 align=left left=5 right=5]Michelle
Leeftijd: 26
Functie: Ik coördineer testpanels en ben verantwoordelijk voor onze samenwerking met VoordeelSparen.nl.
Meest favoriet product om te testen: Haar- en huidverzorgingsproducten.
Mooiste vakantiebestemming: Tot nu toe de rondreis met een huurauto door Griekenland en een week New York.
Meest lekkere hapje: Absoluut italiaans: van pizza tot pasta met vooraf antipasti en natuurlijk een dessert!
Motto: "Als je iets wilt bereiken, go for it!"
Wat verwacht je van Margriet Winter Fair: een hele goede sfeer, diversiteit aan producten om te testen en enthousiaste kritische testers!

 

[image name=Kim format=160 align=left left=5 right=5]Kim
Leeftijd: 30
Functie: Verantwoordelijk voor het contact met de adverteerders en verschillende campagnes
Meest favoriet product om te testen: Games
Mooiste vakantiebestemming: Zuid-Afrika en Italië
Meest lekkere hapje: Italiaans
Motto: "Anyone who has never made a mistake has never tried anything new"
Wat verwacht je van Margriet Winter Fair: Chaos

  

[image name=Nanda format=160 align=left left=5 right=5]Nanda
Leeftijd
: 33
Functie: Verantwoordelijk voor de onderzoeken die we uitzetten bij hettestpanel.nl.
Meest favoriete product om te testen: Ik ben nogal nieuwsgierig aangelegd dus wil graag nieuwe ontwikkelingen volgen en test ik graag nieuwe ontwikkelde producten. Dat kunnen verzorgingsproducten zijn of producten voor in en om het huis. 
Mooiste vakantiebestemming: Moeilijk kiezen. Ik heb twee favorieten: IJsland vanwege de prachtige natuur en rustieke omgeving en Santorini met het mooie mediterrane klimaat en gezelligheid. Graag ga ik nog een keer naar dé ultieme combinatie, namelijk naar een ‘bounty’ eiland zoals in de reclames. Maar ook Japan en Finland staan op mijn lijstje.
Meest lekkere hapje: Ik lust bijna alles en ik kan ook van erg veel dingen genieten. Helaas kan ik soms mijn bitterkoekjesverslaving niet onderdrukken.
Motto: "Wees kritisch, blijf niet stilstaan maar ga voor ontwikkeling en verbetering."

 

[image name=Rosanne format=160 align=left left=5 right=5]Rosanne
Leeftijd: 19
Functie: Stagiaire bij hettestpanel.nl (meeloopstage). Ik werk fulltime bij hettestpanel.nl en werk aan onder andere de nieuwsbrief, winacties, de klantenservice en social media.
Meest favoriete product om te testen: Beautyproducten! Zo leuk om te zien hoe blij onze leden daarvan worden.
Mooiste vakantiebestemming: Tot nu toe Scandinavië, en dan met name Noorwegen.
Meest lekkere hapje: Bitterballen! En stiekem ook de andijviestamppot van mijn moeder.
Motto: "Be yourself, because an original is worth more than a copy"
Wat verwacht je van Margriet Winter Fair: Onze database in real life ontmoeten, super leuk :)
 
 
[image name=Wies format=160 align=left left=5 right=5]Wies
Leeftijd: 33
Functie: Onderzoeker bij hettestpanel.nl (vervanging zwangerschapsverlof Nanda).
Meest favoriete product om te testen: Beautyproducten zijn altijd leuk, maar zo'n mooie nieuwe auto maakte ook veel los bij de testers. Erg leuk om de enthousiaste reacties te horen.
Mooiste vakantiebestemming: Oei, er is zoveel moois in de wereld! Bali, Australie, Maleisie en mijn absolute favoriet: Sri Lanka! Maar ik kan ook er erg genieten van een weekendje Valkenburg met onze camper met mijn vriend en zoon. 
Meest lekkere hapje: Sushi! Al zou ik het iedere dag 'moeten' eten, geen enkel probleem!
Motto: "LEEF! vanuit vertrouwen en positiviteit en volg je hart!"
Wat verwacht je van Margriet Winter Fair: Leuk dat we nog meer live testpanels gaan doen tijdens de Margriet Winter Fair! En direct een mooie gelegenheid om persoonlijk kennis te maken met onze testers. Zie ik jullie daar?!
 
 
Feedback is altijd welkom, kijk op onze contact pagina om een bericht achter te laten.