Helaas je kunt niet meer deelnemen
Een lekkere start van de dag!

Alpro plantaardige variatie op yoghurt Naturel is er in twee nieuwe varianten: Kokosnoot en Amandelen. Het meest gegeven rapportcijfer is een 8, voor beide varianten. Maar er kan er maar één de lekkerste zijn. Toch?
[image name=quote3 format=160 align=left left=5 right=5]
Mis. Alpro Naturel met Kokosnoot en Alpro Naturel met Amandelen smaken praktisch even lekker, oordelen de 87 vrouwen die de plantaardige variatie op yoghurt hebben getest. 49% van de stemmen gaat naar Kokosnoot, 51% van de testers geeft de voorkeur aan Amandelen. Lekker en verfrissend, zeggen 9 op de 10 vrouwen over Kokosnoot. Zacht en delicaat, oordelen even zo veel vrouwen over Amandelen.
[image name=quote4 format=160 align=right left=5 right=5]
Voor 7 op de 10 vrouwen is het ontbijt het favoriete moment om te genieten van Alpro Naturel met Kokosnoot of Amandelen. Meer dan de helft zou haar huidige ontbijtproduct hiervoor inruilen. “Gezond, verrassend fris, goede afwisseling”, zegt Marit (28).

Nog lekkerder met een topping
De plantaardige variaties op yoghurt van Alpro smaken volgens de meeste vrouwen nog beter met een lekkere topping. Twee derde van de testers eet de Kokosnoot-variant het liefst met bijvoorbeeld mango en kokosnootschaafsel. Of met gojibessen, cranberries, rozijnen, pecannoten en pure chocoladedruppels. De  amandel-variant smaakt volgens 72% van de testers nog lekkerder met muesli en blauwe bessen of frambozen. Of bijvoorbeeld moerbeien, gojibessen, pompoenpitten, ongebrande karamel-amandelen en een snufje kaneel. Ook de combinatie lijnzaad en honing wordt getipt.

Lekkere start van de dag!
Alpro Naturel met Kokosnoot en Amandelen is 100% plantaardig, een bron van plantaardige eiwitten en van nature lactosevrij, als dat geen lekkere start van de dag is!

 [image name=alproresultaten format=485 align=left left=5 right=5]