Helaas je kunt niet meer deelnemen
Hoe ga jij om met gamen binnen het gezin? Maak kans op een PlayStation 3 family gaming-pakket!

Hoe denk jij als ouder over gamen? Geef jouw mening in het gaming-onderzoek en maak kans op een PlayStation 3 family gaming-pakket!

Draait bij jullie thuis de spelcomputer op volle toeren? En ben jij dan degene die gamet, of zijn het juist je kinderen die er niet van weg te slaan zijn? Sony PlayStation initieert een gaming-onderzoek en is heel benieuwd naar het gamegedrag bij jou thuis. Welke spellen worden er gespeeld, op welke manier, hoe lang, en wie kruipen er dan achter de spelcomputer of tablet? En let jij als ouder op de leeftijdskeuring die geldt bij bepaalde games, of niet? Vertel het ons!

Doe mee met het onderzoek en maak kans op een geweldig PlayStation 3 family gaming-pakket, met daarin: een PlayStation 3, move controllers, PlayStation eye camera en maar liefst drie games (Wonderbook: Walking with Dinosaurs, Invizimals en Gran Turismo 6).

Zie jij het wel zitten om jullie spelcomputercollectie uit te breiden met een PlayStation 3? Vul dan de gaming-vragenlijst in door op 'doe mee' te klikken, succes!