Helaas je kunt niet meer deelnemen
Doe mee met dit onderzoek over berichten na de dood voor dierbaren

Als iemand overlijdt die je dierbaar is, ontstaat er een enorm gemis. Dit gemis kan extra voelbaar op belangrijke momenten in je leven zijn.

Er zijn mensen die berichten, cadeaus of kleine attenties achterlaten voor hun dierbaren voor als ze er niet meer zijn. Brieven die je als ontvanger op specifieke momenten open mag maken; op je 18e verjaardag, na de geboorte van je eerste kind, of zomaar, wanneer je diegene mist. Een bos rozen die op je verjaardag worden bezorgd met een kaartje van een dierbare. Of een vintage horloge van je opa met een persoonlijke notitie.

Geef je mening!
Hoe leeft dit bij jou? Ben jij iemand, of ken je iemand die een bijzonder bericht heeft ontvangen na het overlijden van een dierbaar persoon? Laat ons dit weten via de vragen.

Eigen verhaal
Wil je jouw verhaal delen, dan zijn we ook speciaal naar jou op zoek voor een interview met fotoshoot. Aan het einde van dit onderzoek kun je aangeven of je hieraan mee zou willen werken.

Doe mee aan dit onderzoek, beantwoord de vragen en maak kans op één van de 20 Bol.com cadeaubonnen t.w.v. € 25,-. Doe mee!